Fisk i ovn med hvidvin

Jeg vil lige dele opskriften på min aftensmad, fordi den simpelthen er så nem.

Jeg købte torskefilet – det var, hvad de havde i Rema1000 kl. 16.00 mandag eftermiddag. Det er sundt, og der er ingen ben i – et tip, hvis man ikke er til fiske-skeletter.

Skidesmart:

1. Læg fisken i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.

2. Tilsæt grøntsager og lidt væde. F.eks. vand, hvidvin eller fløde.

Jeg gjorde som på billedet. Tomater i små tern og frisk basilikum. Men jeg puttede hvidvin i bunden. Havde en rest fra weekenden. Smart.

3. Bag i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader.

Done!

Jeg er fuldstændig forladt for selvstændig kreativitet, så jeg lavede grøn pasta som på billedet. Godt med groft salt og frisk basilikum til. Og så “sovsen” fra fisken. Mums. Rema1000 havde ikke rosenkål, som ellers var på planen, så det blev til stegte champignon og rå rød peber. Meget nemt måltid og meget lækkert!

Gustav spiste – ingenting. Overhovedet. Selvom jeg havde puttet ketchup på. Jeg elsker at lave mad til min søn.

Husk forresten at putte basilikummen (hehe hedder det kummen?) i en urtepotte og vand den. Så holder den faktisk rimelig længe.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Fisk i ovn med hvidvin

  1. Signe says:

    Jeg er helt vild med dine indlæg Anja! De pifter enhver grå tirsdag på læsesalen op ;) Og Freja er også så småt begyndt at stille sig på bagbenene overfor bestemte typer mad – jeg synes hun starter tidligt…

    • EnligMadMor says:

      Okay det var let – hvad pifter ikke en grå tirsdag på læsesalen op….? :)

  2. Hjarnar Vágfjall says:

    Hvor meget hvidvin kommer du i ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>