Om Enlig Mad Mor Blog

Jeg er enlig mor. Og jeg er egentlig ikke ret god til det. Faktisk er det slet ikke sådan, jeg vil beskrive mig selv. Men det er jeg altså.

Jeg synes, det er fedt at være alene, og jeg synes, det er fedt at bestemme. Men jeg synes, at de praktiske ting med børn er svære. Og jeg er ellers en rigtig organisator i andre sammenhænge. Men det er godt nok svært. Jeg skal have plads til fuldtidsarbejde, gå i byen, have tømmermænd, realisere mig selv, lege med min søn, være der for ham, være social med venner, gøre rent – og ikke mindst købe ind og lave mad. For det skal man altså, når man har børn. Selvom det er øv. Og jeg interesserer mig meget lidt for madlavning!

Jeg tænker – der må være andre, som synes det er svært. Det må være en god ide at dele ud af mine få erfaringer og måske på den måde lære noget fra andre.

Hvorfor starte en madblog, når jeg ikke interesserer mig for mad? Derfor. Jeg var også i forældrerådet i Vuggestuen fordi jeg ikke interesserer mig for daginstitutioner. Begge dele er nødvendige når man har børn.

Jeg vil her prøve at give mine råd til at slippe så let om ved madlavningen som muligt på en (forholdsvis) sund måde – ifølge mig selv. Jeg vil især bruge siden til at dele min ugentlige madplan, som er elendig, men som regel effektiv når man skal passe en hverdag alene med barn, indkøb og madlavning.