Tips & Tricks

  • Skriv ugens madplan med whiteboardtusch (f.eks. dem fra IKEA) direkte på køleskabslågen! Det er virkelig smart! (Medmindre du har et nymodens køkken, hvor man har gemt køleskabet i et skab – hvor gør du så i øvrigt af børnetegningerne og postkort?)
  • Få dine venner til at købe ind for dig, når de kommer på besøg. ”Hey tager du ikke lige en cola med til os?” “Jo det vil jeg gerne” “Hey når du så alligevel skal købe cola, kan du så ikke lige købe et par ting med til mig: 1 kg øko gulerødder, 1 letmælk, 1 skummetmælk, cherrytomater og en pakke rugbrød – tak – du er en skat, du får selvfølgelig penge med det samme” – skide smart trick – det virker!
  • Brug din fryser!!! Jeg fryser f.eks. rugbrød i skiver i en pose. Hver dag tager jeg så en skive op til Gustavs madpakke. Den tør op på ti minutter – ellers kan man sgu også godt smøre leverpostej på et frossent stykke rugbrød. På den 
    måde bliver rugbrøddet aldrig for gammelt. Det samme med boller,hakkekød og kylling (der er altid for meget i pakken til kun os to), madrester osv osv osv.
  • Et ekstra tip er at fladmase det hakkede kød i posen, så fylder det ingenting i fryseren, og det tør virkelig hurtigt op:
  • Kog altid for meget ris/pasta/kartofler, så der er nok til dagen efter! Min dreng vil alligevel gerne spise det koldt – og hvis ikke – klarer mikroovnen skærene for dig